Kiadó Faház Itt

2023 nyaráig:

nap óra perc másodperc


2013. július 26-27.

Kedves Ugornya rajongók!

A kánikula egyre több ember kedvét hozza meg egy kis Ugornyás strandoláshoz. Strand a parton, pizza  a pizzázóban, majd jéghideg üdítő, ami fokozza a nyári kellemes nyaralást. Ilyet mint a mostani hétvége, azaz ennyi embert a strandon már nagyon régen nem láttam. Ahogy térdig bementem a kijelölt helynél és elnéztem az Tisza Szamos összefolyás felé, nem láttam keresztül az embereken olyan nagy tömeg volt. Ezt a hétköznapok is jól megalapozták, mivel saját becslésem szerint hétköznap most annyian strandolnak mint tavaly hétvégenként, bár ez csak saját becslés. A víz nagyon jó, már nincs is kedvem kijönni a kánikulában belőle, viszont az esti naplementi séta is szép látványt nyújt a narancssárga tájon, ráadásul végig lehet sétálni az összefolyásig, majd a beton lejáróig.
További jó nyaralást mindenkinek! :)

Programok:

  • A FACE fesztiválról kaptunk  értesítést(2013. augusztus 2., 18:00 - augusztus 3., 6:00)(Fellépők: NASTIA , AYDAN , BUDAI , INVOICE , DANDY , MIGHTYB , NO!END , PUREBEAT , HAMVAI PG , STEREO PALMA , JASON MILL , TEKK , BRICKLAKE , EDO DENOVA , JOHNNIE PAPPA , TOMY MONTANA , BÁRÁNY ATTILA , NÉMETI , LAUER , BELOCCA , LINDA KAIS , ANDREWBOY , MANIC N , 3L3KTRO GROOVE , SAMIHR AZARI , AC DANIEL , ZIGI D , COREY VEIGA , MARKUS GREG , RAKA JR. , MICHAEL SELF).
  • Egy koncertről is értesítést kaptunk (2013.08.03.)(Fellépők:Etalon,Radar, Rudán Joe és Keleti Front)Helyszín: Garabonciás kemping.
  • Egy kétnapos újabb őrület a HELL szórakozóhelyen! 2013. augusztus 2., 21:00 - augusztus 4., 6:00.
  • További hétvégi programok a Gyors Híreknél ami, folyamatosan frissülni fog! Ha szeretnél időben értesülni -->  Támogasd az oldalt a  Tetszik gombbal a Facebook segítségével!
Dátum:

2013.07.27.

Tisza Vízállása: (-168) cm
Tiszavíz hőmérséklete: 23,8 'C /OVISZ.hu

Ugornya azaz Gergelyiugornya-

Ugornya, Gergelyiugornya

 

extra méret

Extra méretű képekhez katt a linkre!

Kezelés illetve kép váltás a le illetve fel nyilakkal!

Szerző: ugornyafotok

komment

Gyors Hírek, Programok, Koncertek Ugornyán

 

email címem:

ugornyafotok@freemail.hu

 

 

 

 

süti beállítások módosítása