Kiadó Faház Itt

2023 nyaráig:

nap óra perc másodperc


2013. július 10-14.

Kedves Ugornya rajongók!

Ez a hétvége elég gyengére sikerül, mivel a hétvége felé elsötétült az ég és csak délelőtt vidult néha az idő. Szerdán még jó idő volt és kissé beújítottam, mivel most a fényképezés körét kitágítottam a jándi strand felé. A kajakozásból fotózás olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttem megnézem az öreg szigetet is.


Nagyobb térképre váltás

Közben láttam gémeket, majd gém fészkeket is. A szigetnél most is nagy part volt és teljesen érintetlen. Gyengébb időben szerveztek sétahajózást is az 1966-os ZBORAY KÁROLY sétahajóval (fotó). Még Jándon láttam az egyik PET palackból készült úszó járművet (fotó), melynek tetején napelem volt, ami egy akkumulátorba gyűjtötte az energiát és egy villanymotorba adta tovább. Itt találkoztam vízitúrásokkal és kajakos rendőrrel is. Ugornyán a fényképen látszik, hogy építések folynak, talán egy új lejárót, mivel az utolsó előtti ház környékén teljesen ledózeroltak mindent (fotó). Ugornyán csütörtöktől jött egy kis vihar, ami eléggé átlagos volt. Délelőtt még érdemes volt lemenni a partra és pénteken is strandidő szerű volt az idő, a Tisza is 25'C-ra hűlt. Hétvégén már erre sem volt lehetőség, kiürült a strand. Kedden még azon viccelődtünk, hogy hétvégén hányszor többen lesznek a parton, mivel most hétköznap is annyi strandoló volt, mint máskor hétvégén, persze fotó nem készült a hétköznapokról. Ehhez képest hétvégére az eső miatt teljesen kiürült a part . Az éjszakai életben semmi változást nem láttam. Épp olyan tömeg volt mint szokott lenni. Remélem hamarosan visszatér a nyár!
Jó nyaralást mindenkinek! :)

Programok: A FACE fesztiválról kaptunk  értesítést(2013.08.02-03.)(Fellépők: NASTIA , AYDAN , BUDAI , INVOICE , DANDY , MIGHTYB , NO!END , PUREBEAT , HAMVAI PG , STEREO PALMA , JASON MILL , TEKK , BRICKLAKE , EDO DENOVA , JOHNNIE PAPPA , TOMY MONTANA , BÁRÁNY ATTILA , NÉMETI , LAUER , BELOCCA , LINDA KAIS , ANDREWBOY , MANIC N , 3L3KTRO GROOVE , SAMIHR AZARI , AC DANIEL , ZIGI D , COREY VEIGA , MARKUS GREG , RAKA JR. , MICHAEL SELF) bővebben a  Gyors híreknél. További hétvégi programok a Gyors Híreknél ami, folyamatosan frissülni fog! Ha szeretnél időben értesülni -->  Támogasd az oldalt a  Tetszik gombbal a Facebook segítségével!

Dátum: 2013.07.14.
Tisza Vízállása: (-125) cm
Tiszavíz hőmérséklete: 21,8 'C /OVISZ.hu

Ugornya azaz Gergelyiugornya-

Ugornya, Gergelyiugornya

A szép időre való tekintettel, kedvem támadt egy kis viziturához. Úti célom először a jándi strand volt, majd a sziget. Erről készítettem visszafelé egy kis videót, kezdve a szigettel, a jándi stranddal, a kikötővel, majd Ugornyával. //Tipp: érdemes átállítani HD-re és teljesképernyőre.//

Fényképek:

 

extra méret

Extra méretű képekhez katt a linkre!

Kezelés illetve kép váltás a le illetve fel nyilakkal!

Szerző: ugornyafotok

komment

Gyors Hírek, Programok, Koncertek Ugornyán

 

email címem:

ugornyafotok@freemail.hu

 

 

 

 

süti beállítások módosítása