Kiadó Faház Itt

2023 nyaráig:

nap óra perc másodperc


2012. július 17.-22. Végre lencsevégre kaptam a mókust, miközben felfigyeltem bizonyos kopogásra is. Az egyik ház falát harkály kopogtatta, de sajnos elég messze volt a tökéletes képhez. Gyakoroltam az esti képkészítést is, az egyik éjszakai felvételen, ahol egy fa van, bal oldalt lent az egy denevér lenne, sajnos technikai problémák miatt közelebbi képet nem sikerült készíteni. Ugornyán most nagy a csend. A rossz idő következtében eltűntek a strandolók és a faházban bulizók is lecsendesedtek. Jelenleg inkább a családosok tartózkodnak lent, pedig kissé le is hűlt a levegő. Csodák csodája, hogy a Tisza még mindig apadásban volt és páran úsztak is benne. Már régen nem láttam ekkora partot, de sajnos át is alakult kissé, mivel a gyors apadás miatt leszakadt a part és kicsit eltolódott a híd felé. Ennek ellenére van hely bőven strandolásra, mint a képeken is látszik, csak legyen jó idő. A betonlejárón sokan észrevehetik a képeken is, hogy letisztították, így alkalmassá vált a csónakok vízre tételéhez és még kényelmesebben végig lehet sétálni az egész partot, mint a tengerparton. 

Programok: a blog alján a Gyors híreknél találhatóak, ide értve a bulik, tiszaparty, stb programokat. Katt Tetszik gombra!

Ugornya azaz Gergelyiugornya

Ugornya, Gergelyiugornya

Friss Hírek Facebookon Gergelyiugornya Hétvégenként [képekkel] http://www.facebook.com/gergelyiugornyabloghuoldal (Lejjebb a blogon is)

Szerző: ugornyafotok

komment

Gyors Hírek, Programok, Koncertek Ugornyán

 

email címem:

ugornyafotok@freemail.hu

 

 

 

 

süti beállítások módosítása