Kiadó Faház Itt

2023 nyaráig:

nap óra perc másodperc


2012. július 14.-15.
Lassan már a hétköznapok sem mondhatóak csendesnek Ugornyán. Viszont a part kárpótolja az embert amikor végigsétál a kijelölt strandtól a Tisza- Szamos összefolyásig. Ha ezt naplementekor teszi még szebb a tájkép, mivel ilyenkor narancssárga színben pompázik minden. Lehűlés esetén a Tisza ilyenkor az egész nap összegyűjtött hőt gőzzé formázza, ami még különlegesebbé teszi a képet. Sajnos a változékony idő igencsak megtépázta a strandolók számát, pedig a víz még mindig kellemes még ha egy pár fokkal talán kevésbé olyan langyos is. Szombat délutánra azért kisütött a nap. A horgászok száma gyarapodott, ami nem is csoda, ha a mostani tiszta vízben én is meglátok egy szép halat bennem is feltör a vágy a horgászás iránt. A vízállás - 150 cm körüli volt ami eléggé alacsony így a halaknak is egyre kisebb a víz.

Ez a hétvége egy sajnálatos dologról adott tanúbizonyságot. Az idegen léptek zörejéről, amit hajnal 4:40kor halhattam saját lépcsőnkön, feltehetőleg lopási szándékkal. A dolog tanúsága, soha nem szabad kint hagyni semmit és nyitva hagyni az ajtót, még ha a házban alszunk akkor sem. .

Programok: a blog alján a Gyors híreknél találhatóak, ide értve a bulik, tiszaparty, stb programokat. Katt Tetszik gombra!

Ugornya azaz Gergelyiugornya

Ugornya, Gergelyiugornya

Friss Hírek Facebookon Gergelyiugornya Hétvégenként [képekkel] http://www.facebook.com/gergelyiugornyabloghuoldal (Lejjebb a blogon is)

Szerző: ugornyafotok

komment

Gyors Hírek, Programok, Koncertek Ugornyán

 

email címem:

ugornyafotok@freemail.hu

 

 

 

 

süti beállítások módosítása