Kiadó Faház Itt

2023 nyaráig:

nap óra perc másodperc


2012. június 22.-24.

A tökéletes nyári hétvége. A Tisza elég tiszta és meleg is ahhoz, hogy a kijelölt helyen mindenki élvezhesse a strandot. A forró napsütötte órákban vigyázni kell a leégéssel, mivel duplán kapjuk a sugarakat. Ettől függetlenül, nagyon jó a víz és a klíma, amiben most a kellemes szellő is szerepet játszott. Már van kijelölt hely is úszómesterekkel. A part már növekszik, de sajnos lelassult az apadás. Reméljük jövő héten már nagyobb lesz, mert egyre többen fedezik fel újra az ugornyai strandot, (mint a képeken is látszik). A panelkánikulával arányosan nő a strandolók száma, ez úgy tűnik idén sem törik meg. Hát még ha hozzávesszük az igazi bogrács étel készítők és szalonnasütő emberek számát is, mert sok faháznál volt kerti parti.

Sokan keresik a Tisza party programokat 2012-re azaz a koncerteket. Erről egyenlőre annyit, ha lesz itt megtalálható lesz, addig is maradnak a két disco nyújtotta programok. Dodzsem még egyenlőre nincs.

Ugornya azaz Gergelyiugornya

 

Ugornya, Gergelyiugornya

 

Friss Hírek Facebookon Gergelyiugornya Hétvégenként [képekkel] http://www.facebook.com/gergelyiugornyabloghuoldal (Lejjebb a blogon is)

Szerző: ugornyafotok

komment

Gyors Hírek, Programok, Koncertek Ugornyán

 

email címem:

ugornyafotok@freemail.hu

 

 

 

 

süti beállítások módosítása